Bio Marilyn -elokuvateatterit Hämeenlinnassa ja Seinäjoella siirtyvät osaksi Bio Rex Cinemasia

Bio Rex Cinemasin tiedote, julkaisuvapaa 10.03.2016 klo 09.00

Bio Rex Cinemas on ostanut Hämeenlinnassa sekä Seinäjoella sijaitsevien Bio Marilyn -elokuvateattereiden liiketoiminnan.

Bio Marilyn -elokuvateattereiden liiketoiminta siirtyy Bio Rex Cinemasille huhtikuun 1. päivästä alkaen. Sekä Hämeenlinnassa että Seinäjoella toimivien elokuvateattereiden työntekijät siirtyvät Bio Rexin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Seinäjoen elokuvateatteri on mahtava lisä ketjuumme ja markkina-alueena kaupunki on positiivisesti kehittyvä. Uskon että meillä on Seinäjokelaisille tarjottavana sellaista liiketoiminnallista osaamista, joka näkyy asiakkaille positiivisena ulostulona niin ohjelmiston kuin oheistuotteidenkin osalta. Pidämme myös erittäin tärkeänä Anu Itäniemen jatkamista elokuvateatterin teatterivastaavana, sillä hänellä on paras kosketuspinta paikalliseen markkinaan sekä tietysti tärkeimpään eli asiakkaisiin” kertoo Bio Rex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola.

Kaupan jälkeen Bio Rex Cinemas vahvistaa asemaansa Suomen toiseksi suurimpana elokuvateatteriketjuna sekä markkinajohtajana pienten ja keskisuurten kaupunkien elokuvateattereiden operaattorina.  Vuotuinen kävijämäärä nousee nykyisestä 600 000:sta 700 000:een ja  teattereita löytyy yhteensä yhdeksän (9) kappaletta.

”Olemme vahvasti Hämeenlinnalaistunut yritys, sillä Bio Rex Verkatehtaan lisäksi myös toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa joka on myös yrityksen kotipaikka. Kaupan myötä identiteettimme paikallisena yrityksenä vahvistuu entisestään. Uskon myös, että muutosten ansiosta pystymme suunnittelemaan ohjelmiston entistä kokonaisvaltaisemmin, välttämään turhat päällekkäisyydet ja näin aikaansaamaan entistä monipuolisemman elokuvatarjonnan.” Jaakkola selittää.

Kaupan myötä Hämeenlinnassa sijaitsevan Bio Marilynin teatterivastaavana jatkaa Mira Musakka. Pitkän uran elokuva-alalla tehnyt Reijo Aho siirtyy myös Bio Rexin palvelukseen.

”Sekä Miralla että Reijolla on vankka kokemus leffabisneksestä ja olemme iloisia saadessamme heidät joukkoomme.  Heidän työpanoksensa tulee olemaan erittäin arvokas sekä teattereiden arkirutiinien pyörittämisessä, kuin myös siirtymävaiheessa teatteritoimintoja yhdistettäessä” Jaakkola summaa.

Siirtymävaiheen  ajan lisätietoja  elokuvateatterin toiminnasta löytyy Bio Rexin kotisivuilta osoitteesta www.biorex.fi. Ennen kauppaa ostetut yritys-, sarja- sekä lahjaliput hyväksytään maksuvälineinä Bio Marilyn –elokuvateattereissa myös liiketoiminnan siirtymisen jälkeen lippujen voimassaoloaikana.  Hämeenlinnassa asiakkaat voivat käyttää Bio Marilynista ostamiansa lippuja myös Bio Rex Verkatehtaalla niiden voimassaoloaikana. Lisätietoa  lippujen  hyväksymisestä maksuvälineenä voi lukea osoitteesta www.biorex.fi, jonka lisäksi asiakkaat voivat lähettää kysymyksiään myös Bio Rexin asiakaspalveluun  osoitteeseen:  asiakapalvelu@biorex.fi
 
Lisätiedot:
Aku Jaakkola
Toimitusjohtaja
Puh. +358 (0) 50 338 7765­
Aku.jaakkola@biorex.fi
Bio Rex Cinemas
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna
www.biorex.fi

Bio Rex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvakeskukset Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Porvoossa, Rovaniemellä ,Vaasassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella sekä Kemissä. Bio Rex Cinemasin teattereissa käy vuosittain noin 700 000 katsojaa  seitsemällä paikkakunnalla. Bio Rex Cinemasin omistaa Ruotsalainen elokuvateatteriketju Svenska Bio jolla on Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa yhteensä 47 elokuvateatteria.