Back 2 School -tapahtuma vauhdittaa Finnkinon menestyksekästä leffakesää

Lehdistötiedote 3.8.2007

Suomen kaikilla kymmenellä Finnkino paikkakunnalla järjestetään jo perinteeksi muodostunut Back 2 School -tapahtuma 6.-12.8. Happening huipentuu 12.8. toteutuvaan Lasten Sunnuntaihin, jonka teemaelokuvana on Riemukas Robinssonin perhe. Tapahtumat tarjoavat kesälaitumilta kotiintuville koululaisille pehmeän paluun pulpettiin. Runsaan elokuvatarjonnan ohella on aulatapahtumia ja kilpailuja. Useita vasta myöhemmin syksyllä julkaistavia ensi-iltoja nähdään ennakkoon – tapahtumien ohjelmisto ja oheistarjonta vaihtelevat paikkakunnittain. Kaikki Back 2 School -oheistapahtumat ovat maksuttomia.

Poimintoja ja highlighteja

Ennakkonäytöksiä nähdään mm. Riemukas Robinssonin perhe, Fantastic Four: Hopeasurffari, Hairspray, Goal II: Living the Dream, Shrek kolmas, Disturbia, Vedätys ja Liftari -elokuvista.

Tapahtumassa on arvontoja, kilpailuja ja maistatuksia ja mahdollisuus voittaa matka kahdelle Tokioon Maameren tarinoita -elokuvan tuottaneen Ghibli-studion näyttelyyn.

Back 2 School Tennispalatsissa

Back 2 School tapahtumatarjonta on runsaimmillaan Helsingin Tennispalatsissa, jossa myös elokuvien levittäjät ovat tapahtumassa aktiivisesti mukana esittelemässä tulevia uutuuselokuviaan.

Syyskuun lopussa ensi-iltaan tulevan kotimaisen Ganes-elokuvan tähdet vierailevat nimmarikeikalla tiistaina ja torstaina. Tennispalatsin 3. kerroksessa on Ganes-näyttely koko tapahtumaviikon.

Torstaina Shrek Kolmas -leffaan yhden suomenkielisistä äänistä tehnyt ja "valtakunnan virallinen prinsessa" Krisse laskeutuu kansan pariin. Rölli ja Milli live-hahmoja voi tulla tapaamaan Tennispalatsiin viikonloppuna.

Evan ja taivaanlahja -elokuva ja Korkeasaaren teatteri tarjoavat suojelunäytelmän torstaina klo 12.00, 13.30 ja 15.00. Näytelmä esitetään Tennispalatsissa salissa 4.

Tarkempaa tapahtumainfoa webissä:

Back 2 School tapahtumalle on avattu omat nettisivut yhdessä mukana olevien yhteistyökumppaneiden kanssa.
http://www.back2school.fi/ ja www.finnkino.fi
Lisätietoja: Ria Nyman / 040 724 7070

Ystävällisin terveisin,

Ria Nyman
yhteyspäällikkö
Finnkino Oy
Koivuvaarankuja 2
01640 Vantaa
puh: 09-13119344/ 040-7247070
e-mail: ria.nyman@finnkino.fi
www.finnkino.fi