Avustavaksi lakimieheksi Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskukseen

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on rekisteröity ja voittoa tavoittelematon yhdistys. TTVK edustaa laajasti koti- ja ulkomaisia viihdealan tekijänoikeudenhaltijoita ja valvoo jäsentensä oikeuksia sekä tiedottaa ja kouluttaa tekijänoikeudesta.

TTVK hakee vakinaiseen työsuhteeseen motivoitunutta nuorta avustavaa lakimiestä hoitamaan tekijänoikeusvalvontaa tietoverkoissa. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai äskettäin valmistunut. Odotamme hyvää tietoteknistä osaamista ja valmiutta omaksua nopeasti uusia asioita. Työsi käsittää näytön hankkimista tekijänoikeuksien loukkauksista, prosessien itsenäisiä valmistelutoimia ja TTVK:n muiden lakimiesten avustamista. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa pääset hoitamaan prosesseja itsenäisemmin. Hyvät viestintätaidot ja sujuva englannin kielen osaaminen ovat työssä tarpeen.

Työssäsi toimit yhteistyössä niin koti- ja ulkomaisten oikeudenhaltijoiden kuin poliisin, tullin ja syyttäjien kanssa. Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja itsenäistä otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta matkustaa jossain määrin sekä kykyä työskennellä paineen alla.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tekijänoikeusalan ammattilaiseksi alan näköalapaikalla.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 14.4.2008 mennessä osoitteeseen antti.kotilainen@antipiracy.fi, lisätietoja: toiminnanjohtaja Antti Kotilainen, p. 09 6803 4049, 040 548 1781 ja www.antipiracy.fi