Antti Toiviainen siirtyy SF:n johtoon Tukholmaan

SF Film Finland Oy:n tiedote 27.01.2014

SF Film Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Toiviainen on nimitetty Svensk Filmindustrin myynti- ja levitysvastaavaksi (EVP Sales & Distribution) vastaamaan konsernin pohjoismaisesta myynti- ja levitystoiminnasta. Hän aloittaa tehtävässään välittömästi. Toiviainen vastaa SF:n elokuvateatteri- ja Home Entertainment -levityksestä sekä kansainvälisestä myynnistä. Toiviainen toimii SF:n johtoryhmän jäsenenä ja raportoi konsernin toimitusjohtajalle, Jonas Forsille.

Toiviainen toimii toistaiseksi SF Film Finland Oy:n toimitusjohtajana, kunnes yrityksen uusi vetovastuullinen on päätetty.

Toiviainen on toiminut SF Film Finland Oy:n toimitusjohtajana viimeiset kuusi vuotta ja sitä ennen hän työskenteli yrityksessä sen perustamisesta lähtien eri tehtävissä, vuodesta 2000. Viime vuosina SF Film Finland Oy on vakiinnuttanut Suomessa markkinajohtaja-asemansa sekä elokuvateatteri- että Home Entertainment -levityksessä. Yrityksen kannattavuus on ollut alansa huippua sekä kotimaisella että pohjoismaisella tasolla mitattuna.

“Antti tiimeineen on tehnyt erinomaista tulosta Suomessa ja olemme iloisia saadessamme hänet vahvistamaan ja kehittämään SF:n pohjoismaista organisaatiotamme. Elokuva- ja levitysala on suurten muutosten ja haasteiden edessä ja Antin rekrytointi Tukholmaan oli yksi strategisista tavoitteistamme vahvistaaksemme kasvua, myyntiä ja kannattavuutta myös jatkossa”, kommentoi Jonas Fors.

“Elokuva-ala ja SF on suurten muutosten ja haasteiden edessä, joten uusi tehtävä uudessa ympäristössä tuntui sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässä hienolta kasvun paikalta. Olen äärimmäisen ylpeä siitä työstä mitä olemme tehneet SF Filmissä ja niistä ihmisistä, joiden kanssa olen saanut työskennellä”, kommentoi Antti Toiviainen.

Lisätiedot:
Jonas Fors, Jonas.fors@sf.se, +46 8 680 35 00
Antti Toiviainen, antti.toiviainen@sf.se, +358 40 772 68 09