101 Dalmatialaista -juhlajulkaisulle kultaa!

Walt Disney Klassikko 101 Dalmatialaista saavutti kultalevyn rajan.

Tämä 2-levyinen DVD myi maaliskuun aikana 35 182 kappaletta kultalevyn rajan ollessa 25 000 kpl!

Disneyn alkuperäinen 101 Dalmatialaista on studion legendaaristen piirtäjien tekemä, ja sillä on itseoikeutettu paikkansa jokaisessa klassikkokokoelmassa. Tämän elokuvan kuva ja ääni on digitaalisesti paranneltu vastaamaan paremmin tämän päivän laitevaatimuksia.

Juhlajulkaisu sisältää myös koko levyllisen lisämateriaalia, mm. ihan uuden musiikkivideon, pelejä ja aktiviteetteja mm. Opi englantia -peli, virtuaalidalmatialaisia, poistettuja lauluja, 101 hauskaa seikkaa elokuvasta ja paljon muuta.

Anitan ja Rogerin Dalmatialaiskoirat, Pongo ja Perdita, saavat viisitoista ihastuttavaa pientä pentua. Perheen ilon pilaa vain turkiksia rakastava Cruella de Vil, joka tahtoisi ostaa Pongon ja Perditan jälkeläiset. Eräänä iltana murtomiehet Jasper ja Jesper sieppaavat koko pentueen. Scotland Yard on voimaton, ihmiset eivät tiedä mitä tehdä. Jäljelle jää vain yksi keino: Hämyhaukku. Viesti kantautuu koiralta koiralle Lontoon esikaupungeista aina Suffolkin perimmille perukoille asti.

Lisätietoja:
Ilkka Lind
Walt Disney Studios Home Entertainment
puh. 040 503 6613
s-posti ilkka.lind@disney.com


Suomen elokuvatoimistojen liitto ry:n DVD-elokuvien levittäjät ottivat helmikuussa 2008 käyttöön kulta-, timantti- ja platina-DVD:t. Myös televisiosarjojen DVD-kokoelmat saivat omat tunnustuksensa: kulta-, timantti- ja platina-BOXin.

Kulta-DVD:n myyntiraja on 25 000 levyä, timantti-DVD:n 50 000 ja platina-DVD:n 100 000. Tv-sarjojen myynnissä kultaan oikeuttaa 5 000 kokoelman myynti, timanttiin ja platinaan vaaditaan 10 000 ja 20 000 myytyä sarjapakettia