Takaisin

21.06.2017 | Finnkino Oy

Kaiken se kestää -elokuvan traileri on julkaistu

Elokuvan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala ja Malla Malmivaara. Ensi-ilta 8. syyskuuta 2017.

Syyskuussa ensi-iltansa saavan Kaiken se kestää -elokuvan traileri on julkaistu. Elokuvan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala ja Malla Malmivaara ja sen on ohjannut dokumenttielokuvistaan tunnettu Visa Koiso-Kanttila.

Kaiken se kestää kuvaa elämänmakuisesti parisuhdetta, vanhemmuutta ja kolmen sukupolven kasvukipuja. Kun isät ja äidit pyristelevät vapaaksi omien vanhempiensa vanhoillisista malleista, varastavat he huomaamattaan murrosiän seuraavalta sukupolvelta.

Ennen kotimaan ensi-iltaa Kaiken se kestää esitetään Moskovan elokuvafestivaalin kilpasarjassa. Moskovan elokuvafestivaali on yksi niin kutsutuista A-listan festivaalista, joihin myös Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlat kuuluvat. Festivaali järjestetään 22.–29.6.2017.

Kaiken se kestää saa ensi-iltansa Suomessa 8. syyskuuta 2017. Elokuvan on tuottanut Silva Mysterium, sen Suomen levitysoikeudet omistaa Scanbox Entertainment Finland ja sen levittää Finnkinon elokuvalevitys.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Tiedottaja
â?¨Annika Vainio
tiedotus@scanbox.com
040 756 4337

Lisätietoa elokuvasta:
Traileri: https://youtu.be/PzzE4OOjn8w
Facebook: https://www.facebook.com/kaikensekestaa
 
Synopsis:
Kaksi perhettä ja yksi suomalainen pikkukaupunki meren rannalla. Marja (Pihla Viitala) ja Tapio (Antti Luusuaniemi) ovat paitsi vanhempia, myös haavoittuvia ja erehtyväisiä ihmisiä. Tapio tasapainottelee omien halujensa ja vastuidensa välillä. Marja puolestaan pyrkii säilyttämään ehjän perheen ja itsekunnioituksensa. Ullan (Malla Malmivaara) ja Tapion intohimoinen suhde uhkaa rikkoa ystävyyden ja avioliitot. Mitkä ovat rakkauden rajat?

KAIKEN SE KESTÄÄ kuvaa kolmen sukupolven kasvukipuja elämänmakuisesti ja rehellisesti. Kun isät ja äidit pyristelevät vapaaksi omien vanhempiensa vanhoillisista malleista, varastavat he huomaamattaan murrosiän seuraavalta sukupolvelta. Visa Koiso-Kanttilan ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Malla Malmivaara ja Tomi Enbuska.

Rooleissa:
Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Malla Malmivaara, Tomi Enbuska, Vili Saarela, Olavi Angervo, Risto Tuorila, Eeva-Maija Haukinen
 
Työryhmä:
Käsikirjoitus ja ohjaus: Visa Koiso-Kanttila
Leikkaus: Mervi Junkkonen
Kuvaus: Jarkko T. Laine F.S.C.
Lavastus: Saara Joro
Valaisu: Karri Pöykiö
Pukusuunnittelu: Riitta Röpelinen
Maskeeraussuunnittelu: Saara Räisänen
Äänisuunnittelu: Tony Österholm
Musiikki: Per Störby Jutbring