Takaisin

09.06.2022 | Espoo Ciné

Espoo Ciné päivittää visuaalisen ilmeensä uuden festivaalikauden alla – Festivaali järjestetään 29.8.–4.9.2022 Espoossa ja Helsingissä

33. järjestettävä Espoo Ciné tuo jälleen eurooppalaista tunnelmaa Espooseen ja Helsinkiin 29.8.–4.9.2022 – uuden ilmeen kera.

Espoo Ciné päivittää visuaalisen ilmeensä uuden festivaalikauden alla. Muutos kuvaa festivaalin uutta tunnelmaa ja espoolaisuutta. Uuden ilmeen on suunnitellut kuvataiteilija Teemu Keisteri, joka tunnetaan voimakkaista ja omaleimaisista sarjakuvamaisista töistään ja Ukkeli-hahmostaan. Lisäksi hän toimii tiskijukkana taiteilijanimellä Windosw95man.  

Uudet festivaalisivut näet täältä: 
espoocine.fi
https://www.instagram.com/espoocine/
https://www.facebook.com/espoocine

Ohessa lisätietoa Teemu Keisteristä: 
https://www.teemukeisteri.net/
https://www.instagram.com/ukkelikeisteri/

Espoo Cinén toiminnanjohtaja Laura Laaksonen kertoo festivaalin suunnitelleen visuaalisen ilmeen muutosta jo jonkin aikaa. He ottavat nyt käyttöön myös alkuperäisen silmälogonsa. “Teemu ja minä olemme molemmat paluumuuttajia, ja yhteinen sävel löytyikin nopeasti. Jatkamme yhteistyötä myös festivaalin aikaan, mistä kerromme myöhemmin lisää.” 

Teemu Keisteri on innostunut yhteistyöstä: “Oli todella hienoa työskennellä espoocineläisten kanssa. Kaikki villeimmätkin ideani otettiin ilolla vastaan, ja työskentely läpi projektin oli kevyttä ja hauskaa. Kankeus puuttui, ja toivon, että se näkyy lopputuloksessa.”

Hän jatkaa: “Reilu vuosi sitten muutin takaisin kotikonnuilleni Espooseen. Haaveeni on luoda hauskempaa kuvaa Espoosta Ukkeli-taiteeni avulla. Ehkä tulevaisuudessa voit löytää veistokseni espoolaisesta liikenneympyrästä tai Ukkeli-patsaspuiston Espoon metsien syvyyksistä.”

 

Espoo Ciné

Espoo Ciné järjestetään tänä vuonna 29.8.–4.9.2022 Espoossa ja Helsingissä. Festivaali järjestää myös oheisohjelmaa. Espoo Cinén uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Laura Laaksonen, joka toimi tätä ennen Tampereen elokuvajuhlien toiminnanjohtajana. Varsinaisesta festivaaliohjelmasta ja sen erikoisohjelmista tiedotetaan erikseen.

espoocine.fi
https://www.facebook.com/espoocine
https://www.instagram.com/espoocine/
https://www.kinotapiola.fi/ 


Lisätietoja
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen, katja.toivanen@helsinkicalling.com, puh. 040-7011686