Takaisin

14.07.2021 | Helsinki Film Festival

Hae mukaan Nordic Flair -johtajuuskoulutukseen!

Osana Finnish Film Affairia järjestettävä pohjoismainen koulutusohjelma Nordic Flair etsii nyt osallistujia levitys-, myynti- tai suoratoistopalveluyhtiöille suunnattuun johtajuuskoulutukseen.

Elokuva-alan ammattilaistapahtuma Finnish Film Affair juhlistaa 10. toimintavuottaan Helsingissä ja verkossa 22.-24.9.2021. Tapahtuman osana järjestetään pohjoismaisen elokuva-alan eri ammattiryhmille suunnattu suosittu Nordic Flair -koulutusohjelma, jonka toisena kohderyhmänä jatkavat tänä vuonna pohjoismaiset levittäjät ja myyntiagentit. Koulutusta tukee Nordisk Film & TV Fond. 

Koulutusohjelma keskittyy tänä vuonna johtajuustaitojen kehittämiseen ja on suunnattu levitys-, myynti- tai suoratoistopalveluyhtiöissä esihenkilöasemassa oleville ammattilaisille.  Koulutus voi sopia myös pitkien elokuvien ohjelmasuunnittelun parissa tv-kanavilla työskenteleville tai omaa yritystä pyörittäville freelancereille. Koska koulutukseen valitaan vain 5-6 osallistujaa, voidaan sen lopullinen sisältö kuratoida osallistujien hakemusten ja toiveiden perusteella. Vuoden 2020 Nordic Flairin levityskoulutukseen osallistuneet antoivat sen arvosanaksi 5 asteikolla 1-5. 

Englanninkielinen koulutusohjelma on valituille osallistujille ilmainen. Mikäli koulutukseen valittu asuu muualla Pohjoismaissa tai pääkaupunkiseudun ulkopuolella Suomessa, heille tarjotaan lisäksi matkat Helsinkiin ja majoitus koulutuksen aikana. Osallistujat saavat lisäksi akkreditaation Finnish Film Affairiin ja voivat osallistua koulutustapaamisten ohella sen ohjelmaan.

Hakuaika koulutukseen päättyy keskiviikkona 11.8.2021 Finnish Film Affairin verkkosivuilla, joilla voit myös lukea lisää koulutuksesta ja hakukriteereistä: https://hiff.fi/en/finnishfilmaffair/nordic-flair/

Lisätiedot:

Maria Pirkkalainen

Ohjelmapäällikkö, Finnish Film Affair & Nordic Flair

maria@hiff.fi