Takaisin

30.11.2018 | Finnkino Oy

Taistelevat kaupungit vyöryvät valkokankaille Mortal Engines -fantasiaseikkailussa

Peter Jacksonin tuottama elokuva nähdään myös IMAX®issa

Eeppinen seikkailuelokuva Mortal Engines vyöryttää taistelevat jättiläiskaupungit valkokankaille kautta maan perjantaina 7.12. Käsikirjoituksesta vastaa elokuvan tuottaja, Taru sormusten herrasta ja Hobitti -elokuvien ohjaaja Peter Jackson ja elokuvan upeiden visuaalisten efektien taustalla on Weta Workshop, jonka kädenjälkeä olivat myös J.R.R. Tolkienin kirjoihin perustuneiden elokuvien maailmat.

Mortal Engines on visionäärinen dystopia ihmiskunnan tulevaisuudesta, jossa luonnonkatastrofi on tuhonnut maapallon ja suunnattomat liikkuvat kaupungit vaeltavat erämaassa toisiaan saalistaen. Elokuva pohjautuu Philip Reeven palkittuun kirjasarjaan. Karisto julkaisee leffapokkarin Reeven kirjasarjan ensimmäisestä osasta suomeksi nimellä Mortal Engines – Kävelevät koneet.

Mortal Engines saa ensi-iltansa myös IMAX®-formaatissa. Suomen ensimmäinen huippumoderni IMAX®-elokuvateatteri avaa ovensa Finnkino Itiksessä tänään.

Tervetuloa Mortal Engines -mediaennakkoon keskiviikkona 5.12. klo 14.00 Finnkinon Tennispalatsiin Scape-saliin. Esitämme elokuvasta Dolby Atmos 2D-version ja sen kesto on 128 min. Elokuvan arvosteluja koskee embargo, joka raukeaa 5.12. klo 22.00.  

Esimakua elokuvasta:

 

Mortal Engines -synopsis

Ihmiskunta on joutunut sopeutumaan uudenlaiseen elämään luonnonkatastrofin tuhottua sivilisaatiomme satoja vuosia sitten. Suunnattomat liikkuvat kaupungit vaeltavat ympäri maapalloa ja saalistavat säälimättömästi toisiaan. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) asuu liikkuvista kaupungeista suurimpiin kuuluvan Lontoon alimmissa kerroksissa. Kohdatessaan vihollisia pakenevan Hester Shawn (Hera Hilmar) hän tempautuu mukaan seikkailuun ja joutuu taistelemaan henkensä edestä. Kahden täysin erilaista ihmistä yhdistää voimansa ja heidän kohtalonaan on muuttaa historian kulkua.
Mortal Engines on jännittävä, eeppinen seikkailuelokuva, jonka ohjaa Oscar®-palkittu, King Kong -elokuvan huimista efekteistä vastannut Christian Rivers. Tekijöissä mukana ovat myös Hobitti- ja Taru sormusten herrasta –trilogioiden tekijät Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens, jotka ovat kirjoittaneet käsikirjoituksen. Universalin ja MRC:n elokuva pohjautuu Philip Reeven palkittuun kirjasarjaan.

Lehdistökuvat ja klipit elokuvasta:

http://www.upimedia.com (Huom: Palvelu vaatii rekisteröitymisen!)

Lisätiedot elokuvasta medialle:

Liisa Sauri
Marketing Coordinator
Theatrical Distribution

FINNKINO OY
Mannerheimintie 113
FI-00280 Helsinki – Finland
Tel. +358 50 3585488
liisa.sauri@finnkino.fi
www.finnkinob2b.fi/elokuvalevitys/

Social media: @Leffamaailma | #leffamaailma