Takaisin

27.02.2017 | Walt Disney Studios Motion Pictures Finland

SMURFFIT: KADONNUT KYLÄ -elokuvan ääninä mm. Diandra Flores, Joonas Nordman ja Joonas Saartamo

Smurffit yhteistyöhön YK:n kanssa

SMURFFIT: KADONNUT KYLÄ -elokuva, uusi täysin animoitu koko perheen seikkailu, valloittaa Suomen valkokankaat 31. maaliskuuta.

Elokuvan suomenkieliset äänet on nyt julkistettu. Kipakkaa, energistä ja uteliasta Smurffiinaa esittää Diandra Flores. Nokkelaa ja fiksua Välkkyä esittää Joonas Nordman ja rohkeaa ja vahvaa Pattismurffia Joonas Saartamo. Miro Lopperi taas on innokas ja auttavainen Tohelosmurffi. Muina ääninä mukana menossa mm. Mika Nuojua, Tapio Liinoja, Satu Silvo, Mimosa Willamo, Roope Salminen ja Yasmine Yamajako.

Tänä vuonna Smurffit ja YK yhdistävät voimansa ”Small Smurfs Big Goals” –kampanjalla, jonka tavoitteena on kannustaa kaikkia oppimaan lisää ja sitoutumaan 17 kestävän kehityksen tavoitteeseen, joista kaikki YK:n 193 jäsenmaata sopivat vuonna 2015. Suosittujen Smurffi-hahmojen kautta lapsia, nuoria ja aikuisia innostetaan tekemään maailmasta iloisempi, rauhanomaisempi, oikeudenmukaisempi ja terveellisempi paikka, johon kaikki - jopa kaikkein pienimmät meistä - voivat omalla toiminnallaan vaikuttaa.


Synopsis:
Tässä kokonaan animoidussa täysin uudenlaisessa smurffiseikkailussa salaperäinen kartta johdattaa Smurffiinan ja hänen parhaat ystävänsä Välkyn, Tohelon ja Pattismurffin kilpajuoksuun taianomaisia otuksia vilisevän Kielletyn metsän halki löytääkseen kadonneen kylän ennen ilkeää Velhoa. Toiminnan ja vaaran täyteinen matka johdattaa smurffinelikon smurffihistorian suurimman salaisuuden jäljille!

ELOKUVATEATTEREISSA 31.3.

 

Katso elokuvan suomeksi puhuttu traileri täältä:
https://youtu.be/MyghOUd0dhQ