Takaisin

14.06.2017 | Finnkino Oy

Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -traileri julki

Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvan traileri ja lisää valokuvia on nyt julkaistu.

Lyhytelokuvistaan tunnetun Hannaleena Haurun valloittava esikoispitkä Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset saa ensi-iltansa 28.7.2017. Elokuvan traileri ja lisää valokuvia on nyt julkaistu.

Lauri Mäntyvaaraan tuuheet ripset on riemukas tarina rakkaudesta ja vallankumouksesta, crocseista ja kissanpennuista. Elokuvassa bestiskapinalliset Satu ja Heidi vannovat ettei tosirakkaus ole kaupan. Mutta mitä vallankumoukselle tapahtuu, kun Heidi ihastuu kuumaan lätkälupaukseen?

Hannaleena Hauru on ensimmäinen 1980-luvulla syntynyt nainen, joka ohjaa pitkän elokuvan Suomen elokuvasäätiön tuella. Hänen lyhytelokuvistaan tunnetuimpia ovat Berliinin elokuvajuhlilla kilpaillut Älä kuiskaa ystävän suuhun (2010), sekä komediallinen satiiri Säälistäjät (2015).

Lauri Mäntyvaaran tuuhet ripset -elokuvan pääosissa näyttelevät Inka Haapamäki, Rosa Honkonen ja Santeri Helinheimo Mäntylä. Herkullisissa sivurooleissa elokuvassa nähdään mm. Janni Hussi, Samuli Vauramo ja Juhani Tamminen.

Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvan on tuottanut Elokuvayhtiö Aamu, levitysoikeudet Suomessa omistaa Scanbox Entertainment ja sen levittää Finnkinon elokuvalevitys. Elokuva on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=GvBhJPcxK4k
IG: www.instagram.com/lmtrelokuva/
FB: www.facebook.com/lmtrelokuva/

Synopsis:

Omaa polkuaan kulkevat bestiskapinalliset Satu ja Heidi sabotoivat pinnallisia kesähäitä, koska vannovat ettei rakkaus ole kaupan - kunnes Heidi ihastuu päätä pahkaa kuumaan lätkälupaukseen Lauri Mäntyvaaraan. Satu jää yhtäkkiä yksin vallankumouksensa kanssa, kun Heidin silmissä tanssii vain söpöjä kissanpentuja sekä rasvattuja rintalihaksia.

Apua olisi tarjolla Heidin isoveljeltä Henriltä - mutta onko hän crocseineen vain toisenlainen uhka? Ystävyys, rakkaus ja maailmanparantaminen törmäävät lätkän, liekinheittimien ja surrealistisen rahkaristeilyn kanssa. Satu joutuu päättämään, mitä hän oikeasti haluaa. Ja uskaltaako sitä tavoitella.

 

Rooleissa: Inka Haapamäki, Rosa Honkonen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Tiitus Rantala, Peter Kanerva, Janni Hussi, Samuli Vauramo

Käsikirjoitus ja ohjaus: Hannaleena Hauru
Tuottaja: Jussi Rantamäki / Elokuvayhtiö Aamu
Apulaistuottaja: Sébastien Hagenauer
Kuvaus: Jan-Niclas Jansson
Roolitus: Anastasia Lobkovski
Lavastus: Kari Kankaanpää
Pukusuunnittelu: Aino Havu
Maskeeraussuunnittelu: Minna Pilvinen
Leikkaus: Jenny Tervakari
Äänisuunnittelu: Jussi Honka, Enos Desjardins
Säveltäjä: Lauri Wuolio

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Annika Vainio
tiedotus@scanbox.com
puh. 040 756 4337