Takaisin

28.02.2017 | Finnkino Oy

Kaiken se kestää -elokuvan teaser-traileri on nyt julkaistu

Visa Koiso-Kanttilan ohjaama draama saa ensi-iltansa 8.9.2017.

Kaiken se kestää -elokuvan teaser-traileri ja ensimmäiset still-kuvat on nyt julkaistu. Visa Koiso-Kanttilan ohjaaman draaman pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Malla Malmivaara ja Tomi Enbuska. Elokuva saa ensi-iltansa 8.9.2017.

Kaiken se kestää on katkeransuloinen kuvaus kolmen sukupolven kasvukivuista. Kun isät ja äidit pyristelevät vapaaksi omien vanhempiensa vanhoillisista malleista vapaan seksin ja huolettoman juhlimisen avulla, varastavat he huomaamattaan murrosiän seuraavalta sukupolvelta. Vanhemmat eivät aina ole oikeassa – tai tee oikein. Avioliitto saattaa kestää enemmän kuin sen tarvitsisi.

Elämänmakuinen Kaiken se kestää on tarkkanäköisistä dokumenttielokuvistaan tunnetun Visa Koiso-Kanttilan esikoisdraama, ja sen on tuottanut Silva Mysterium Oy. Elokuvan oikeudet omistaa Scanbox ja sen levittää Finnkinon elokuvalevitys.
 
Teaser-traileri: https://youtu.be/kZXDe1l7Puk
Lehdistömateriaali: www.filmikamari.fi / tunnus: press / salasana: noutaja
Facebook: https://www.facebook.com/kaikensekestaa/
 
Lisätietoja:

Annika Vainio
tiedotus@scanbox.com
puh. 040 756 4337

Riina Liukkonen
riinaL@scanbox.com
puh. 040 539 1592

Scanbox Entertainment on yksi Pohjoismaiden johtavista independent-elokuvien levitysyhtiöistä. Vuonna 1980 perustettu yhtiö tuo teattereihin vuosittain noin 20 elokuvaa, lisäksi se julkaisee yli 40 nimikettä tallenteena ja suoratoistopalveluissa. Yhtiö keskittyy laadukkaisiin ja sisällöllisesti omaleimaisiin kansainvälisiin nimikkeisiin yli genrerajojen sekä kotimaisiin elokuviin kaikissa Pohjoismaissa. Scanboxin päämaja on Kööpenhaminassa, ja toimistot sillä on Helsingin lisäksi myös Oslossa, Tukholmassa ja Göteborgissa. Yhtiötä johtaa Sigurjon Sighvatsson.